Gastenboek

Wat denken klanten van ons?

Gastenboek

familie de Veer 14-09-2020 07:30

Gisteren en vandaag een haard laten plaatsen door Arend en Maarten. Het is prachtig geworden, een mooi staaltje vakwerk. Een geweldig meubelstuk in de huiskamer. Nogmaals bedankt, we zullen hier veel plezier aan beleven. Groetjes Ed en Arna de Veer


Fam.Lemkes 31-08-2020 07:39

Beste Maarten en Arend, Jullie betrokkenheid en vakkundigheid heeft er voor gezorgd dat wij nu een prachtige open gashaard hebben. Deze week hebben we hem voor het eerst zien branden. Wat een mooi schouwspel. De samenwerking met de aannemer verliep goed. Alle afspraken worden prima nagekomen. En de service is perfect. Wij zouden iedereen aanraden bij jullie een haard te kopen.


Fam. Delmee 25-07-2020 13:35

Hallo Maarten, We zijn zeer tevreden over het gehele proces van zoektocht naar de juiste haard tot de vakkundige oplevering. Fijn dat er meegedacht wordt in oplossingen en de correcte manier van communicatie. We gaan er absoluut van genieten.


Albert 25-07-2020 13:34

We hebben nu een prachtige Faber Roomdivider gashaard. Een flinke investering maar het maakt ons huis helemaal af! Veel dank voor jullie betrokkenheid en inzet.


Wendy en Maurice, Cuijk 25-07-2020 13:34

Onwijs blij met onze haard! Maarten en Arend hebben ons zeer vakkundig geadviseerd en een mooie haard geplaatst. De afwerking van de schouw en blad wandkastjes zijn buitengewoon netjes, mooi en op maat verzorgd. Bovendien twee gezellige leuke gasten. Overweeg je een haard te kopen, ga zeker even langs de showroom in Oss!!!


Hans en Elly van Kemenade 25-07-2020 13:34

Hele fijne mensen om te laten klussen in ons huis vriendelijk en spraakzaam niets is te veel geweldig mooi werk geleverd bedankt hiervoor wij zijn erg blij met de prachtige gashaard


Sander Sas en Tess 25-07-2020 13:34

Behulpzaam, meedenkend en oplossingsgericht, secuur en netjes!! Wij zijn zeer tevreden over de service en onbeschrijfelijk blij met onze nieuwe kachel


Roy Schoenmakers, Haaren 25-07-2020 13:33

Dik tevreden, Goede uitleg/tips in showroom en de uitvoering verliep soepel. Na de montage een goede uitleg en tips gehad door een vriendelijke monteur. Kortom een dikke 10, zou jullie zo aanbevelen aan anderen.


H. en I. van Meersbergen 25-07-2020 13:33

Duidelijke afspraken , waar ze alle tijd voor nemen, en deze worden ook nagekomen . werk voorbereiding is goed en de werkzaamheden wordt netjes en schoon gedaan en afgeleverd. we zijn zeer tevreden over het eind resultaat wat voldoet aan onze verwachtingen mvg Henk en Ingrid


Eric en grietje zwinkels 25-07-2020 13:29

Mooie kachel uitgezocht in de showroom ,nu is de kachel geplaatst, zeer vakkundig en nog mooier dan in de showroom,super blij mee


Wouter en Miriam Dijkstra 25-07-2020 13:28

Onze ervaring met Duijzer haarden is zeer positief. Wij zijn door Maarten uitvoerig geholpen bij de keuze van onze haard. Ook de installatie van de Walltherm CV kachel en zonneboiler is bijzonder prettig verlopen. Maarten neemt overal de tijd voor om geduldig alles uit te leggen en toe te lichten. Bij vragen is hij altijd snel bereikbaar. Ze werken netjes en ze komen hun afspraken altijd na. Wij bevelen de firma Duijzer iedereen aan.


Joop en Jeannie v d Braak 25-07-2020 13:28

Jullie hebben een mooie gashaard bij ons geplaats maandag 13 juli . we hopen er veel warmte van te ontvangen deze winter.


Bas en Miranda Roefs 04-03-2020 14:14

Het ontvangst en de uitleg in de showroom voelde gelijk vertrouwd. Het opmeten thuis was snel geregeld en de pelletkachel kon besteld worden. Het plaatsen was maatwerk en zeer zorgvuldig en netjes. En nu genieten wij van heerlijke warmte in huis


MGA Maas 21-11-2019 15:31

We zijn overgestapt op pellet kachel. De installatie was prima. Er werd netjes gewerkt en tips verkregen mbt onderhoud van de aanschaf van pellet kachel. Met vertrouwen bevelen we de firma Duijzers aan.


Annette en Richard 10-11-2019 11:53

Wij zijn blij :-) Goed advies tijdens een inspectie van de "haardplek", duidelijke offerte, prettig contact en heel kundig geplaatst. De vloer is volledig afgedekt en ook de meubels in directe nabijheid werden veilig gesteld. Vakwerk!


Ad Houtepen. Berlicum 04-11-2019 09:58

Op een plezierige manier is bij ons de Barbas kachel geplaatst. Vakwerk geleverd door vader en zoon Duijzer. Wij genieten van de lekkere warmte.


Mark van Beijnum 24-10-2019 09:44

Na een prettig gesprek met Maarten een bijzonder mooie pellet kachel aangeschaft, binnen 3 weken stond Maarten voor de deur om de kachel te installeren, vakwerk! Bedankt, wij zijn er enorm blij mee!


f am.van de Kar 10-10-2019 12:29

Fa Duijzer is heel vakkundig. Werken netjes en alles vlgs afspraak. Wij raden ze zeker een ieder aan.


Albert van Gink 20-09-2019 07:31

Jaren hebben we de open haard niet kunnen gebruiken omdat de rook de kamer introk. Van alles geprobeerd met de schoorsteenveger, maar we kwamen er maar niet uit. Eerlijk gezegd dachten we er al aan om de open haard te verwijderen. Een bezoek aan de showroom bracht ons op het idee om een inzethaard te nemen en kwamen op een Barbas uit. Na ook nog een keer bij Barbas gekeken te hebben, waren we er uit. Na een bezoek van Maarten kwam een aanbieding die exact aansloot op onze wensen met alles erop en eraan. Zo wilden wij de aanvoer van buiten om zuurstof in de kamer te houden. Andere bedrijven gaven vanuit hun showroom aan dat onze wensen qua formaat niet gerealiseerd konden worden en kleinere inzethaarden werden voor hetzelfde geld of duurder aangeboden. De inbouw van de haard is vakkundig en netjes gedaan. Maarten en compagnon hebben het besef dat hakken en breken in een huiskamer met beleid moet gebeuren om te voorkomen dat alles onder een stoflaag komt te zitten. We zijn de inzethaard eigenlijk pas een half jaar na installatie gaan gebruiken en dat ging niet meteen goed, maar na telefonisch advies en enige emailberichten, mag ik nu stellen dat de haard naar tevredenheid functioneert. Na 25 jaar kunnen we de haard eindelijk regelmatig gebruiken. Onze dank gaat uit naar Duijzer haarden want zij hebben keurig werk geleverd en er alles aan gedaan om ons tevreden te stellen. We kunnen ze van harte aanbevelen!


Cor van gaal 02-09-2019 07:08

Mooie nieuwe pellet kachel Geplaatst door duijzerhaarden zeer goed en netjes geplaatst al het vuil mee genomen en schoon achter gelaten super echt een aanrader zijn er super blij mee


Ted van Loosbroek 21-08-2019 15:13

Op deskundige en prettige wijze zijn wij geholpen bij de keuze van onze Bellfire gashaard. Bij de bouw bleek een heel goed op elkaar ingespeeld team aan de gang te zijn: , vakbekwaam en in alle rust is de haard in ons nieuwe appartement geplaatst. Het resultaat is mooi, de dienstverlening heel erg prettig. Bedankt.


Fam. Schouten - Nijmegen 25-07-2019 07:34

Zeer tevreden met onze gashaard! Duijzer denkt goed mee in hoe eea technisch te realiseren. Erg netjes afgewerkt en afspraak is afspraak. Dank!


Fam. Hermans in Oss 25-07-2019 07:33

Open haard keuze is lastig omdat je dit niet vaak doet. In ons nieuwe penthouse hebben we wederom gekozen voor Duijzer open haarden omdat je uitstekend advies krijgt, men de afspraken nakomt en kwaliteit levert tegen een goede prijs


M.Bakker Oss 01-07-2019 07:03

Werd hartelijk ontvangen bij de aankoop en de bezorgingwas op de afgesproken tijd .Netjes geïnstalleerd en de verpakking keurig meegenomen. Ben zeer tevreden.


Toon en Annemarie 12-06-2019 07:52

Op 10 mei jl. is de gaskachel van Wanders door Maarten geplaatst. Hij heeft zeer vakkundig werk geleverd. Het ziet er perfect uit. De afvoer via het dak van de garage is heel professioneel gedaan, chapeau, want dat was zeker geen standaard afvoer. Ook de uitvoerige uitleg in de showroom was voor ons heel fijn, omdat we nog geen keuze hadden gemaakt voor pellet- of gaskachel.


Familie Goris 12-06-2019 07:35

Eerlijk zaken doen met veel passie en het nakomen van afspraken, dat is waar Duijzer Haarden voor staat en ze hebben ons een goed gevoel en een mooi product geleverd. Ondanks een defect is het snel en vakkundig opgelost


Vakantieboerderij Olpoda 11-06-2019 16:42

Wij hebben door Duijzer haarden een grote vuurschaal laten maken voor onze gasten die bij ons verblijven op onze vakantieboerderij. Wat zijn wij blij met het eindresultaat wat gaaf! Een goede en snelle levering contact was ook altijd fijn. Nogmaals hartelijk dank!


Frans en José Duijts 25-04-2019 06:17

De haard is vandaag opgeleverd. Vakwerk met passie van Maarten en Bas. Bij de uitleg in de showroom sprak Arend vol passie voor de verschillende haarden.Fijn gewerkt en alles keurig achtergelaten. Van A-Z was alles fijn verzorgd. Uitleg was helder en duidelijk.Nu nog genieten van de warmte, wij zijn er zeer tevreden over! Beslist aan te bevelen!


Familie van Alem Witlox 08-04-2019 05:43

Wij zijn zeer tevreden over de service van de Duijzer haarden. Afspraken werden goed nagekomen en tijdens het plaatsen van onze pellet kachel werd de vloer netjes afgedekt. Na het plaatsen werd alles netjes en goed werkend achter gelaten.


Reon Brand 28-03-2019 20:37

We bought a gas Calfire fireplace from Duijzer Haarden. We were very impressed with the service and attention at the show room. Maarten Duizer spent time to explain the options and differences to us and he gave very good recommendations and advice to make a good choice. The fireplace was installed in our new home extension and we are very pleased with the result. It looks incredible and it is very effective. We would like to express our thanks to Duijzer Haarden and we recommend their service very highly.


van orsouw 28-03-2019 20:36

Perfecte uitvoering en afspraken. Het totaal gewoon beter dan heel goed!!


Esther en Peter van Tilburg 27-03-2018 21:56

In 2 dagen tijd hebben Maarten en Bas onze oude zandstenen schouw nagenoeg heel gedemonteerd en een prachtige Kalfire houtkachel op deze plek geplaatst. Doordat er al een haard op deze plek zat was het extra fijn dat er een beetje gespeeld werd met de maatvoering waardoor het oude verf en stucwerk achter de nieuwe haard wegviel. Er is vakwerk geleverd en er werd zeer nauwkeurig en netjes gewerkt. We zijn heel blij met het resultaat, onze huiskamer is enorm opgeknapt! Dankjewel. groeten Esther en Peter


Lars en Steffi 23-05-2018 12:14

Duijzer haarden heeft bij ons een prachtige haard geplaatst met een op maat gemaakt meubel. Maarten en Arend werken super netjes en laten alles netjes achter! Je kunt ze zo bellen, appen of smsen als je vragen hebt of als er iets kapot is bijvoorbeeld. Hele goede communicatie! Je kunt zeker op ze bouwen en leveren vakwerk. Zeker een aanrader!!!


Marceline 08-09-2019 20:35

Dank zij Duijzer een mooie strakke open haard die met gemak en zorgvuldigheid is geïnstalleerd. Op naar de koude wintermaanden;-


Bart Manders 09-10-2018 23:11

Zeer proffesionele partij waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staat.


Bianca 26-11-2018 00:44

Wij zijn zeer tevreden over de haard die jullie bij ons geleverd hebben. Het contact is prima verlopen, de plaatsing is netjes gebeurd


Boersema 23-12-2018 20:50

Goede vlotte service, nette plaatsing van een mooie haard


Irene Venneker 15-01-2019 11:32

Maarten heeft onze glazen haard weer helemaal schoon gekregen, hij is weer als nieuw! Erg blij mee.


Stanneke Kruiswijk-Bruseker 05-02-2019 19:00

1februari heeft Maarten mijn nieuwe gaskachel s aangesloten. Hij ging met veel precisie te werk. Werkt schoon, geconcentreerd, en alles water pas. Geeft goede uitleg. Ik ben zeer blij met de goede service en advies dat ik kreeg bij de aankoop. Maarten je bent een top vakman


Fam Sebel 17-02-2019 21:06

Arend en Maarten hebben bij ons in 1! dag supermooi werk afgeleverd . Alles was goed geregeld van begin gesprek tot einde aflevering . Mooi vakwerk van beide mannen waar het leuk mee communiceren is. Top! Bedankt voor het bouwen van onze mooie gashaard


Familie Schuurmans 18-02-2019 19:57

Prima service met een mooi resultaat


Fam van der Linden 24-02-2019 08:43

Al vanaf het eerste moment hadden we vertrouwen in Arend en Maarten. Veel vakkennis en meedenken in oplossingen om datgene wat we voor ogen hadden te maken. Het resultaat is prachtig: een mooie houtkachel, als onderdeel van een meubel


Pierre van Stiphout 27-02-2019 16:20

Tijdens het zoeken naar een mooie houtkachel bij ALD terecht gekomen. Mooie deal, vakkundige informatie en zeer behulpzaam en oplossingsgericht denken. Perfect, verder zoeken was niet nodig, en heb nu al meerdere malen heerlijk kunnen genieten van de warmte, gezelligheid en het vuurtje stoken


Marcel van den Brink 27-02-2019 16:48

Afgelopen vrijdag is onze kachel geplaatst. De rust en professionaliteit bij het plaatsen van de kachel, alsmede de uitgebreide instructie heb ik als zeer prettig ervaren. Er wordt niks afgeraffeld, er wordt gestreefd naar perfectie. Al meerdere avonden gestookt en zeer tevreden. Zou A.L.D. bij iedereen aanraden!


Jeen Smits 04-03-2019 10:25

Maarten bedankt voor het plaatsen van de haard ! Goede service, no- nonsense bedrijf die hun afspraken nakomt.


Martijn 05-03-2019 20:59

Vanaf het eerste telefonisch contact met een uitermate vriendelijke dame tot en met het afstellen van de nieuw geplaatste kachel met nieuw rookkanaal alleen maar positieve ervaringen. Een bedrijf waar vader en zoon trots op mogen zijn en waar we iedereen zouden aanraden een kachel of ander product te bestellen.


Jos de Veer 18-03-2019 12:32

Goed en professioneel bedrijf met duidelijke en goede afspraken die nagekomen worden. Complimenten !!


Ernst van de Veerdonk 19-03-2019 13:05

Het positieve gevoel begon eigenlijk al met het goede maar ook originele advies tijdens het eerste bezoek aan de showroom. We hebben een HR houtkachel laten inbouwen in een schouw waar ook de TV is ingebouwd. Is erg mooi geworden. Deze mensen hebben niet alleen verstand van hun vak maar ook de liefde ervoor.


Fam. Spierings 20-03-2019 10:06

Na jarenlange problemen met onze nieuwe openhaard geplaatst door van Dinther toch maar het advies van Maarten en Arend opgevolgd en een houtkachel van Dik Geurts laten inbouwen door hun. Dit met veel succes want hij brand als een tierelier. Keurig opgelost en dank hiervoor.


Familie Blomjous-Landsman 20-03-2019 11:36

In ons nieuw verbouwde huis hebben wij een prachtige , gezellige en super fijn brandende gashaard van de fa . Duijzer. Wij zijn erg tevreden over de aanleg en het contact en overleg met de fam..Huijzer. Wij hopen veel te gaan genieten , vooral als het wat killer is in huis. Een aanrader dus.