Nieuws

IMG-BLOG
03 Sep, 2020

Stookcursus houthaard

by Maarten Duijzer | 3rd Sep, 2020 | Informatie |Om een houthaard optimaal te laten functioneren is een goed rookkanaal van belang, maar met alleen een goed passend rookkanaal, een duurzame houthaard en goede brandstof is het nog niet compleet.
Om er zeker van te zijn dat u altijd kunt genieten van een rustig en sfeervol vuur bieden wij een stookcursus aan. Hierin laten we alle handelingen zien die nodig zijn voor het onderhouden en stoken van de houthaard.

Een goed onderhouden haard ziet er niet alleen mooi en netjes uit, maar geeft ook een betere en schoonere verbranding. Wanneer de kachel met een schone verbranding gestookt wordt blijft het glas mooi helder. Ook met het oog naar de buren is het fijn om op een goede duurzame manier te stoken in uw houthaard. 

Wanneer u bij ons een houtkachel of houthaard aanschaft krijgt u van ons een stookcursus. In de Cursus leggen we uit hoe de haard functioneert en wat belangrijke punten zijn om op te letten. Vervolgens steken we samen de haard aan om alles in praktijk te brengen.

Heeft u al een houthaard maar wilt u graag een stookcursus vraag dan naar de mogelijkheden! info@duijzerhaarden.nl